Αν μιλάμε για ορισμούς, η ανάκτηση δεδομένων είναι η μεθοδολογία που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε πληροφορίες (φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κλπ.) Από μια κατεστραμμένη μονάδα αποθήκευσης και μετά να μεταφέρουμε αυτά τα δεδομένα σε λειτουργικό δίσκο.
Για εμάς, η ανάκτηση δεδομένων είναι η καλύτερη μας ικανότητα, την οποία συνεχίζουμε να βελτιώνουμε καθημερινά, παρέχοντας στους πελάτες μας μια καθαρή, ασφαλή και 100% εγγυημένη διαδικασία.
Υπάρχουν πολλές προσαρμόσιμες τεχνικές και διαδικασίες για την επιτυχή πρόσβαση και ανάκτηση δεδομένων, όχι μόνο στον σκληρό δίσκο αλλά και σε άλλους τύπους μέσων όπως: διακομιστές, USB sticks, CD, DVD, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα.
Ο κύριος στόχος της ανάκτησης δεδομένων είναι η εξαγωγή πληροφοριών που περιέχονται σε οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο αποθήκευσης το οποίο, για διάφορους λόγους, δεν επιτρέπει την πρόσβαση με κοινό τρόπο και μεταφέρει τις εν λόγω πληροφορίες σε άλλο μέσο έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει των αρχείων σας με ολική κανονικότητα.
Στο Kelatos Informática έχουμε εφαρμόσει πάνω από 10 χρόνια στην πράξη όλες τις διαθέσιμες τεχνικές, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην ανάκτηση δεδομένων, εξασφαλίζοντας σας το υψηλότερο ποσοστό ικανοποιητικών αποτελεσμάτων όλων των Μαδρίτης.
Έχουμε συνεργαστεί με τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις:

  • Επαναφορά δεδομένων εσωτερικού σκληρού δίσκου.
  • Εξωτερική ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου.
  • Ανάκτηση βάσης δεδομένων.
  • Ανάκτηση κρυπτογραφημένων δεδομένων και πολλά άλλα.
    Αποκτώντας τις πληροφορίες με ασφαλή τρόπο και επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση του καθένα από τους πελάτες μας, για την εξαιρετική εξυπηρέτησή μας.

Χρειάζεστε βοήθεια για την ανάκτηση των δεδομένων σας;
Η απώλεια ή η ανικανότητα πρόσβασης σε πληροφορίες αξιολογείται σε δύο κατηγορίες ζημιών: Λογική και Φυσική. Όταν η βλάβη στο μέσο αποθήκευσης είναι λογική, μπορούμε να πούμε ότι οφείλεται σε εσωτερικές αποτυχίες, είτε στο σύστημα αρχείων είτε με κατατμήσεις, αλλοιώσεις, μορφοποίηση, διαγραφή λανθασμένων αρχείων κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, όταν μιλάμε για φυσικές βλάβες, αναφέρουμε τις δομικές βλάβες όπως: Πτώσεις, ηλεκτροπληξίες, μηχανικές βλάβες, έκθεση / επαφή με νερό ή φωτιά, μεταξύ άλλων.
Εμείς ως επαγγελματίες του χώρου μπορούμε να σας βοηθήσουμε ανεξάρτητα από την περίπτωσή σας. Πραγματοποιώντας μια πλήρη αξιολόγηση της μονάδας, για να προσδιορίσετε ποιες μεθόδους και εργαλεία θα είναι τα πιο βολικά για την ανάκτηση των δεδομένων σας.
Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ανάκτηση δεδομένων είναι ένα πολύπλοκο έργο και αν θέλετε να εξαγάγετε τις πληροφορίες σας με επιτυχία, πρέπει να πάτε σε εμάς.
Μόνο οι ειδικοί γνωρίζουν ότι το λογισμικό, οι τεχνικές και οι διαδικασίες μπορούν να εφαρμοστούν βήμα προς βήμα για την εξαγωγή πληροφοριών από το σκληρό δίσκο ή το μέσο αποθήκευσης. Η ανάκτηση δεδομένων είναι τόσο εύθραυστη που, με ένα μικρό λάθος, θα διακυβεύεται πλήρης ανάκτηση δεδομένων.
Εάν η μονάδα σας πέσει σε λάθος χέρια, θα μπορούσατε να χάσετε όλα τα αρχεία σας. Δεν είναι επίσης σκόπιμο να προσπαθήσετε να αποκτήσετε τις πληροφορίες με δικά σας μέσα, από ένα ψευδές βήμα και θα χάσετε εντελώς τα πάντα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν, πηγαίνετε χωρίς να σπαταλάτε χρόνο στο κατάστημά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας από τα τηλέφωνά μας, θα απαντήσουμε στην κλήση σας και θα αποσαφηνίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη διάγνωσή μας είναι εντελώς δωρεάν, θα αξιολογήσουμε τη μονάδα σας και θα σας συμβουλέψουμε, ώστε να ξέρετε τι είναι το σφάλμα και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τα αρχεία σας.
Το τεχνικό προσωπικό και οι ειδικοί μας συνεχώς εκπαιδεύονται για να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην ανάκτηση δεδομένων, για περισσότερα από 10 χρόνια είχαμε κάθε είδους περιπτώσεις και είμαστε υπερήφανοι που λέμε ότι τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας , ήταν πραγματικά ικανοποιημένοι με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε για τις πινακίδες!
Συνήθως, οι σκληροί δίσκοι αρχίζουν να δείχνουν μικρά σημάδια δυσλειτουργίας, πριν δημιουργήσουν μεγαλύτερη αποτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί στον υπολογιστή σας, ορισμένες ζημιές μπορεί να αποφευχθεί πηγαίνοντας στους εμπειρογνώμονες αμέσως.
Μερικές από τις πιο συχνές αποτυχίες είναι:

  • Αδυναμία πρόσβασης στο σκληρό δίσκο: Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η μονάδα λειτουργεί, μερικές φορές δεν επιτρέπει πρόσβαση σε πληροφορίες. Αυτό απαιτεί άμεση επίσκεψη στον τεχνικό για να εκτιμήσει το μέγεθος της βλάβης και να λύσει τα προβλήματα.
  • Αποτυχία κινητήρα εκκίνησης: Αν παρατηρήσετε ότι ο κινητήρας της μονάδας σας προφανώς εκτελεί την κανονική περιστροφή της, αλλά αυτές οι προσπάθειες εκκίνησης δεν λειτουργούν, μην επιχειρήσετε να ανοίξετε τη μονάδα! Πάρτε την αμέσως στην τεχνική υπηρεσία μας για να κάνετε μια ρητή επιταγή.
  • Επιδείνωση της απόδοσης: Αν παρατηρήσετε ότι η απόδοση της μονάδας σας έχει μειωθεί, χρειάζεται χρόνος για να φορτώσετε τα προγράμματα και διαρκεί αρκετός χρόνος για να διαβάσετε τα αρχεία, είναι πιθανό ότι ο σκληρός δίσκος εμφανίζει πρώιμα σημάδια δυσλειτουργίας. Πριν είναι πολύ αργά, ζητήστε βοήθεια από τους ειδικούς, έτσι θα αποφύγετε μια μεγαλύτερη αποτυχία στο εγγύς μέλλον.
  • Ακούγεται κατά την εκκίνηση της μονάδας: Εάν ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, ακούτε ένα ηχητικό σήμα που δεν κάνατε πριν, πρέπει να είστε πολύ σε εγρήγορση και να πάτε το συντομότερο δυνατόν στο Kelatos Informática. Όταν ένας δίσκος αρχίζει να εκπέμπει ήχους είναι συνώνυμος με μια επικείμενη αποτυχία στον σκληρό δίσκο, σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
  • Ξαφνική αποτυχία του σκληρού δίσκου: Παρόλο που υπάρχουν πολλοί δίσκοι που εμφανίζουν σημάδια πιθανής αποτυχίας, άλλοι όχι, δημιουργώντας το λάθος μία για πάντα και εμποδίζοντας την πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Εάν αυτό σας συμβεί, σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, θα κάνουμε τη διάγνωσή μας και θα σας πούμε ποια είναι η λύση για το πρόβλημά σας χωρίς κόστος.

Στο Kelatos Informática, δεν θα βρείτε μόνο το πληρέστερο εξειδικευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, θα ελέγξετε επίσης ότι έχουμε τις καλύτερες τιμές, υπηρεσίες και εγγυήσεις σε όλη τη Μαδρίτη.
Είμαστε αποφασισμένοι να σας προσφέρουμε τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις ανάκτησης δεδομένων σε σκληρούς δίσκους οποιουδήποτε εμπορικού σήματος και μοντέλου.
Εντοπίστε μας στη στρατηγική μας θέση στο Barrio de Chamberí, στο Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Μαδρίτη (κοντά στο σταθμό των Φιλιππινών), έχουμε εύκολη πρόσβαση και δωρεάν χώρο στάθμευσης, ώστε να αισθανθείτε άνετα να μας επισκεφθείτε. Το τηλέφωνό μας: 914 468 503 είναι διαθέσιμο για να απαντήσει στην κλήση σας και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Ελάτε τώρα! Σας περιμένουμε … Γίνετε ένας ακόμη από τους πελάτες μας και απολαύστε μια πραγματική Τεχνική Υπηρεσία Premium.

Call Now ButtonLlamanos
WhatsApp chat