Ако говорим за дефиниции, възстановяването на данни е методологията, която ни позволява да получим информация (снимки, видеоклипове, документи и т.н.) от повредено устройство за съхранение и след това да предадем тези данни на функционален диск.
За нас възстановяването на данни е най-добрата ни способност, която продължаваме да подобряваме ден след ден, да предоставяме на клиентите си чист, безопасен и 100% гарантиран процес.
Има много адаптивни техники и процедури за успешен достъп и възстановяване на данни, не само на твърдия диск, но и на други видове носители като: Сървъри, USB стикове, CD, DVD, цифрови камери и много други.
Основната цел при възстановяването на данни е извличане на информацията, съдържаща се във всеки дигитален носител за съхранение, който по различни причини не позволява достъп по общ начин и прехвърлянето на тази информация на друг носител, така че потребителят да може да продължи да се наслаждава на вашите файлове с пълна нормалност.
В Kelatos Informática имаме повече от 10 години, прилагайки на практика всички налични техники, за да ви предложим най-добрите решения за възстановяване на данни, като ви гарантираме най-високия процент на задоволителни резултати в целия Мадрид.
Работили сме с най-сложните случаи при:

 • Възстановяване на данни на вътрешния твърд диск.
 • Възстановяване на данни от външен твърд диск.
 • Възстановяване на база данни.
 • Възстановяване на криптирани данни и много други.
  Получаване на информацията по безопасен начин и постигане на удовлетворение на всеки един от нашите клиенти, за отличното ни обслужване.

Имате ли нужда от помощ при възстановяването на вашите данни?
Загубата или невъзможността за достъп до информация се оценява при два вида щети: логически и физически. Когато повредата на носителя за съхранение е логична, можем да кажем, че се дължи на вътрешни повреди, или във файловата система, или чрез дялове, повреди, форматиране, изтриване на грешни файлове и т.н. От друга страна, когато говорим за физически повреди, имаме предвид структурните повреди, като: падания, токови удари, механични повреди, излагане / контакт с вода или пожар, между другото.
Ние като професионалисти в тази област, можем да ви помогнем независимо от вашия случай. Извършване на пълна оценка на единицата, за да се определи кои методи и инструменти ще бъдат най-удобни за възстановяване на вашите данни.
Можем да ви уверим, че възстановяването на данни е сложна задача и ако наистина искате успешно да извлечете информацията си, трябва да отидете при нас.
Само специалистите знаят, че софтуер, техники и процедури могат да се прилагат стъпка по стъпка за извличане на информация от вашия твърд диск или носител за съхранение. Възстановяването на данни е толкова крехко, че само с малка грешка ще бъде поставен на риск пълното възстановяване на данни.
Ако вашето устройство попадне в грешни ръце, можете да загубите всичките си файлове. Също така не е препоръчително да се опитвате да получите информацията със собствени средства, тъй като е фалшива стъпка и напълно ще загубите всичко. Не се доверявайте на никого, отидете без да губите време до нашия магазин или се свържете с нас по нашите телефони, ние ще отговорим на вашето обаждане и ще изясним всичките ви съмнения в най-кратки срокове.
Напомняме ви, че първата ни диагноза е напълно безплатна, ние ще оценим вашата единица и ще ви посъветваме, за да знаете каква е грешката и как можем да ви помогнем да възстановите вашите файлове.
Нашият технически персонал и специалисти се обучават непрекъснато, за да сме запознати с най-новите тенденции и развитието на възстановяването на данни, повече от 10 години сме имали всякакви случаи и с гордост казваме, че и ние, и нашите клиенти , бяха наистина доволни от впечатляващите резултати.

Внимавайте за знаците!
Обикновено твърдите дискове започват да показват малки признаци на неизправност, преди да генерират по-голям отказ. Ето защо винаги трябва да бъдете внимателни към компютъра си, определени щети могат да бъдат предотвратени, като отидете незабавно към експертите.
Някои от най-често срещаните повреди са:

 • Невъзможност за достъп до твърдия диск: Въпреки че може да изглежда, че устройството работи, понякога не позволява достъп до информация. Което изисква незабавно посещение на техника, за да се оцени степента на повредата и да се решат проблемите.
 • Повреда на стартерния двигател: Ако забележите, че двигателят на вашето устройство очевидно изпълнява нормалното си въртене, но тези опити за стартиране не дават резултат, не се опитвайте да отворите устройството! Занесете го незабавно в нашата техническа служба, за да направите експресна проверка.
 • Влошаване на производителността: Ако забележите, че работата на вашето устройство се е понижила, отнема време да се заредят програмите и отнема много време за четене на файловете, най-вероятно на твърдия ви диск има ранни признаци на неизправност. Преди да е станало късно, потърсете помощ от експертите, така че ще избегнете по-голям провал в близко бъдеще.
 • Звуци при стартиране на устройството: Ако, когато включите компютъра, чуете звуков сигнал, който не сте правили преди това, трябва да сте много нащрек и да отидете възможно най-бързо до Kelatos Informática. Когато диск започне да излъчва звуци, той е синоним на предстояща повреда на твърдия диск, ние чакаме да ви в нашия магазин, за да ви насочваме стъпка по стъпка и да разрешим този проблем в момента.
 • Внезапна повреда на твърдия диск: Въпреки че има много дискове, които показват признаци на възможна повреда, други не, причинявайки грешката веднъж завинаги и предотвратявайки достъпа до вашия компютър. Ако това се случи с вас, ние ви чакаме в нашия магазин, ние ще поставим нашата диагноза и ще ви кажем какво решение на вашия проблем е без заплащане.

В Kelatos Informática не само ще намерите най-пълния експертен и специализиран персонал, но и ще проверите дали имаме най-добрите цени, обслужване и гаранция във всички Мадрид.
Ние се ангажираме да ви предложим най-ефективните и икономични решения за възстановяване на данни на твърди дискове от всяка марка и модел.
Намерете ни на стратегическото ни място в Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Мадрид (Близо до метростанцията на Филипинските острови), имаме лесен достъп и безплатен паркинг, така че да се чувствате комфортно да ни посетите. Нашият телефон: 914 468 503 е на разположение, за да отговори на вашето обаждане и да отговори на всички въпроси.
Ела сега! Очакваме ви … Бъдете още един от нашите клиенти и се насладете на истинска Premium техническа услуга.

Call Now ButtonLlamanos
WhatsApp chat