Ако говоримо о дефиницијама, опоравак података је методологија која нам омогућава да добијемо информације (фотографије, видео снимке, документе итд.) Из оштећене складишне јединице, а затим да те податке проследимо на функционални диск.
За нас је опоравак података наша најбоља способност, коју настављамо побољшавати из дана у дан, да нашим клијентима пружимо чист, сигуран и 100% загарантован процес.
Постоји много прилагодљивих техника и поступака за успешан приступ и обнављање података, не само на тврдом диску, већ и на другим врстама медија као што су: сервери, УСБ стицкови, ЦД, ДВД, дигитални фотоапарати и још много тога.
Главни циљ опоравка података је извлачење информација садржаних у било којем дигиталном медијуму за похрану који, из различитих разлога, не дозвољава приступ на уобичајен начин, и преношење наведених информација на други медиј, тако да корисник може наставити да ужива ваших датотека са потпуном нормалношћу.
У компанији Келатос Информатица већ више од 10 година примјењујемо све расположиве технике како бисмо вам понудили најбоља рјешења у опоравку података, осигуравајући вам највећи постотак задовољавајућих резултата у цијелом Мадриду.
Радили смо са најкомпликованијим случајевима у:

 • Опоравак података на унутрашњем тврдом диску.
 • Обнављање података на спољном чврстом диску.
 • Опоравак базе података.
 • Опоравак шифрованих података и још много тога.
  Добивање информација на сигуран начин и постизање задовољства сваког нашег клијента, за нашу одличну услугу.

Да ли вам је потребна помоћ у враћању података?
Губитак или немогућност приступа информацијама процењује се на две врсте оштећења: логичку и физичку. Када је оштећење складишног медија логично, можемо рећи да је то због унутрашњих кварова, било у датотечном систему или партицијама, оштећења, форматирања, брисања погрешних датотека итд. Са друге стране, када говоримо о физичким оштећењима, мислимо на структурна оштећења, попут: пада, струјних удара, механичких кварова, изложености / контакта са водом или пожаром, између осталог.
Као професионалци у тој области, можемо вам помоћи без обзира на ваш случај. Извршите потпуну процену јединице како бисте одредили који ће методи и алати бити најпогоднији за опоравак података.
Уверавамо вас да је опоравак података сложен задатак, а ако заиста желите успешно извући своје податке, морате кренути к нама.
Само стручњаци знају да се софтвер, технике и поступци могу примењивати корак по корак за вађење информација са вашег тврдог диска или медијума за складиштење. Опоравак података је толико крхак да ће, уз малу грешку, доћи до угрожавања потпуног опоравка података.
Ако ваша јединица падне у погрешне руке, могли бисте изгубити све своје датотеке. Такође није препоручљиво да покушате да добијете информације на сопствени начин, јер је то лажан корак и потпуно ћете изгубити све. Не верујте никоме, идите без губљења времена до наше продавнице или нас контактирајте нашим телефонима, ми ћемо одговорити на ваш позив и разјаснити све ваше сумње у најкраћем могућем року.
Подсећамо вас да је наша прва дијагноза потпуно бесплатна, проценићемо вашу јединицу и саветовати вас тако да знате у чему је грешка и како вам можемо помоћи да опоравите датотеке.
Наше техничко особље и стручњаци се континуирано обучавају, да би били свесни најновијих трендова и кретања у опоравку података, више од 10 година имали смо све врсте случајева и са поносом можемо рећи да и ми и наши клијенти , били су заиста задовољни импресивним резултатима.

Пазите на знакове!
Обично, чврсти дискови почињу да показују мале знакове квара, пре него што генеришу већи квар. Због тога увек треба да будете пажљиви према рачунару, одређена оштећења могу се спречити тако што ћете одмах отићи до стручњака.
Неки од најчешћих кварова су:

 • Немогућност приступа тврдом диску: Иако се може чинити да јединица ради, понекад не дозвољава приступ информацијама. Што захтева брзу посету техничару да процени величину квара и реши проблеме.
 • Квар стартног мотора: Ако приметите да мотор ваше јединице очигледно ради нормално, али ови покушаји покретања не успевају, не покушавајте да отворите јединицу! Одмах га однесите у нашу техничку службу ради експресне провере.
 • Погоршање перформанси: Ако приметите да су перформансе вашег уређаја смањене, потребно је време да се учитају програми, а потребно је много времена да прочитате датотеке, вероватно је да ваш чврсти диск покаже ране знаке квара. Пре него што буде касно, затражите помоћ стручњака, како бисте избегли већи неуспех у блиској будућности.
 • Звуци приликом покретања уређаја: Ако када укључите рачунар, чујете звучни сигнал који нисте раније радили, морате бити веома опрезни и кренути што је пре могуће у Келатос Информатица. Када диск почне да емитује звукове, то је синоним за надолазећи квар хард диска, чекамо вас у нашој продавници који ће вас упутити корак по корак и решити овај проблем тренутно.
 • Изненадни квар хард диска: Иако постоји много дискова који показују знакове могућег квара, други то не чине, стварајући грешку једном заувек и спречавајући приступ вашем рачунару. Ако вам се то догоди, чекамо вас у нашој продавници, поставићемо дијагнозу и рећи ћемо вам да решење вашег проблема није бесплатно.

У Келатос Информатици нећете наћи само најкомплетније стручно и специјализовано особље, већ ћете проверити и да у целом Мадриду имамо најбоље цене, услугу и гаранцију.
Залажемо се да вам понудимо најефикаснија и најефикаснија решења у обнављању података на хард дисковима било које марке и модела.
Смјестите нас на нашу стратешку локацију у Баррио де Цхамбери, Цалле де Јоакуин Мариа Лопез, 26, 28015 Мадрид (У близини станице подземне жељезнице Филипини), имамо лак приступ и бесплатно паркирање, тако да се осјећате угодно кад нас посјетите. Наш телефон: 914 468 503 доступан је за одговор на ваш позив и одговор на сва питања.
Дођи сада! Чекамо вас … Будите још један од наших клијената и уживајте у правој Премиум техничкој услузи.

Llamanos
WhatsApp chat