Ha definíciókról beszélünk, akkor az adat-helyreállítás az a módszertan, amely lehetővé teszi információk (fényképek, videók, dokumentumok stb.) Beszerzését egy sérült tárolóegységből, majd ezeket az adatokat továbbíthatjuk egy funkcionális lemezre.
Számunkra az adatmentés a legjobb képességünk, amelyet nap mint nap tovább fejlesztünk, hogy ügyfeleink számára tiszta, biztonságos és 100% -ban garantált folyamatot nyújtsunk.
Számos alkalmazkodó módszer és eljárás létezik az adatok sikeres eléréséhez és helyreállításához, nem csak a merevlemezen, hanem más típusú adathordozón is, például: Szerverek, USB-meghajtók, CD, DVD, digitális kamerák és még sok más.
Az adat helyreállításának fő célja az olyan digitális adathordozón található információk kinyerése, amelyek különféle okokból nem teszik lehetővé a hozzáférést egységes módon, és ezeket az információkat egy másik adathordozóra továbbítják, hogy a felhasználó továbbra is élvezhesse a fájlok teljes normálissága.
A Kelatos Informáticában több mint 10 éve alkalmazzuk a rendelkezésre álló technikákat annak érdekében, hogy az adatgyűjtés során a legjobb megoldásokat kínáljuk, garantálva, hogy az összes Madridban a legmagasabb az arány.
A legbonyolultabb esetekkel dolgoztunk:

 • Belső merevlemez-adatok helyreállítása.
 • Külső merevlemez-adatok helyreállítása.
 • Az adatbázis helyreállítása.
 • Titkosított adatok helyreállítása és még sok más.
  Az információk biztonságos megszerzése és minden ügyfelünk elégedettségének elérése kiváló szolgáltatásunkért.

Segítségre van szüksége az adatok helyreállításában?
Az információkhoz való hozzáférés elvesztését vagy képtelenségét kétféle típusú kárban értékelik: logikai és fizikai. Amikor a tárolóeszköz sérülése logikus, akkor azt mondhatjuk, hogy belső hiba miatt, akár a fájlrendszerben, akár a partíciókból, a sérülésekből, a formázásból, a helytelen fájlok törléséből stb. Másrészről, amikor fizikai károsodásokról beszélünk, olyan szerkezeti károkra gondolunk, mint például: esések, áramütés, mechanikai meghibásodások, többek között a vízzel vagy tűzzel való érintkezés / érintkezés.
Mi, mint a terület szakemberei, bármilyen esetünkben segíthetünk. Az egység teljes körű értékelése annak meghatározására, hogy mely módszerek és eszközök lesznek a legkényelmesebbek az adatok helyreállításához.
Biztosíthatjuk Önöket, hogy az adatok helyreállítása összetett feladat, és ha valóban ki akarja szerezni adatait, akkor keressen minket.
Csak a szakértők tudják, hogy a szoftverek, technikák és eljárások lépésről lépésre alkalmazhatók az adatok kinyerésére a merevlemezről vagy az adathordozóról. Az adatok helyreállítása annyira törékeny, hogy csak egy apró hibával a teljes adat-helyreállítás veszélyben van.
Ha az egység rossz kezekbe kerül, akkor elveszítheti az összes fájlt. Az sem tanácsos, hogy megpróbálja megszerezni az információkat saját eszközeivel, mivel hamis lépés, és mindent elveszít. Ne bízzon senkiben, menjen el idő pazarlásával üzletünkbe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonunk segítségével, válaszolunk hívására és a lehető legrövidebb időn belül tisztázjuk minden kétséget.
Emlékeztetjük Önt, hogy az első diagnózisunk teljesen ingyenes, kiértékeljük az egységünket és tanácsot adunk Önnek, hogy tudd, mi a hiba, és hogyan segíthetünk a fájlok helyreállításában.
Technikai személyzetünket és szakembereinket folyamatosan képezzük, hogy tisztában legyenek az adatmentés legújabb trendeivel és fejleményeivel. Több mint 10 év alatt mindenféle esetünk volt, és büszkék vagyunk arra, hogy mondjuk, hogy mind mi, mind ügyfeleink , igazán elégedettek voltak a lenyűgöző eredményekkel.

Vigyázz a jelekre!
Általában a merevlemez-meghajtók kisebb meghibásodási jeleket mutatnak, mielőtt nagyobb meghibásodást okoznak. Ezért mindig figyelmesnek kell lennie számítógépére, és bizonyos károk kiküszöbölhetők, ha azonnal felkeresik a szakértőket.
A leggyakoribbak a következők:

 • Nem érhető el a merevlemez: Bár úgy tűnik, hogy az egység működik, néha nem teszi lehetővé az információkhoz való hozzáférést. Ami a technikus azonnali látogatását teszi szükségessé a hiba mértékének felmérése és a problémák megoldása érdekében.
 • Indítómotor meghibásodása: Ha észreveszi, hogy az egység motorja látszólag teljesíti a normál forgást, de ezek az indítási kísérletek nem működnek, ne próbálja meg kinyitni az egységet! Azonnal vigye el műszaki szolgálatunkba, hogy kifejezetten ellenőrzést végezzen.
 • A teljesítmény romlása: Ha észreveszi, hogy az egység teljesítménye csökken, a programok betöltése időbe telik, és a fájlok elolvasása hosszú időt vesz igénybe, akkor valószínűbb, hogy a merevlemez-meghibásodás korai jeleit mutatja. Mielőtt késő lenne, kérjen segítséget a szakértőktől, így elkerülheti a nagyobb kudarcot a közeljövőben.
 • Hangok az egység indításakor: Ha a számítógép bekapcsolásakor olyan sípoló hangot hall, amelyet korábban nem tett, akkor nagyon figyelmeztetnie kell, és a lehető leghamarabb el kell mennie a Kelatos Informática-ba. Amikor egy lemezen hangok adódnak, ez a küszöbön álló merevlemez-meghibásodás szinonimájának felel meg, arra várunk, hogy üzletünkben lépésről lépésre tájékoztassák Önt és megoldják ezt a problémát.
 • Hirtelen merevlemez-meghibásodás: Noha sok olyan lemezről van szó, amely a lehetséges hiba jeleit mutatja, mások nem, a hiba egyszeri és végleges előállítását és a számítógéphez való hozzáférés megakadályozását. Ha ez történik veled, várakozunk rád üzletünkben, elvégzzük a diagnózist, és megmondjuk Önnek, hogy milyen módon lehet megoldani a problémáját.

A Kelatos Informática-ban nem csak a legteljesebb szakértőt és speciális alkalmazottakat találja meg, hanem azt is ellenőrzi, hogy a legkedvezőbb árakat, szolgáltatást és garanciát kínáljuk-e egész Madridban.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldásokat kínáljuk Önnek bármilyen márka és modell merevlemezén végzett adat-helyreállításhoz.
Keressen minket stratégiai helyen, a Barrio de Chamberí-ban, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (a Fülöp-szigeteki metróállomás közelében). Könnyen megközelíthető és ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezik, így kényelmesen érzi magát. Telefonszámunk: 914 468 503 elérhető a hívás fogadására és bármilyen kérdésre.
Gyere most! Várunk rád … Legyen még ügyfeleink és élvezze az igazi prémium műszaki szolgáltatást.

Call Now ButtonLlamanos
WhatsApp chat