Hvis vi snakker om definisjoner, er datagjenoppretting den metodikken som lar oss skaffe informasjon (bilder, videoer, dokumenter, etc.) fra en skadet lagringsenhet, og deretter overføre disse dataene til en funksjonell disk.
For oss er datagjenoppretting vår beste evne, som vi fortsetter å forbedre dag etter dag, for å gi våre kunder en ren, trygg og 100% garantert prosess.
Det er mange tilpasningsdyktige teknikker og prosedyrer for å få tilgang til og gjenopprette data på en vellykket måte, ikke bare på harddisken, men også i andre typer medier som: Servere, USB-pinner, CD, DVD, digitale kameraer og mange flere.
Hovedmålet med datagjenoppretting er å trekke ut informasjonen i ethvert digitalt lagringsmedium som av forskjellige grunner ikke tillater tilgang på en vanlig måte, og overføre nevnte informasjon til et annet medium, slik at brukeren kan fortsette å glede seg over av filene dine med total normalitet.
I Kelatos Informática har vi mer enn 10 år i bruk alle tilgjengelige teknikker, for å tilby deg de beste løsningene innen datarekonstruksjon, og sikrer deg den høyeste prosentandelen tilfredsstillende resultater i hele Madrid.
Vi har jobbet med de mest kompliserte sakene i:

  • Intern harddiskgjenoppretting.
  • Gjenoppretting av ekstern harddisk.
  • Gjenoppretting av databaser.
  • Gjenoppretting av krypterte data og mye mer.
    Innhenting av informasjonen på en trygg måte, og oppnå tilfredshet fra hver enkelt av våre kunder, for vår utmerkede service.

Trenger du hjelp med å gjenopprette dataene dine?
Tapet eller manglende evne til å få tilgang til informasjon blir vurdert i to typer skader: Logisk og fysisk. Når skaden på lagringsmediet er logisk, kan vi si at det skyldes interne feil, enten i filsystemet eller av partisjoner, korrupsjoner, formatering, sletting av gale filer osv. På den annen side, når vi snakker om fysiske skader, viser vi til strukturelle skader, for eksempel: fall, elektriske støt, mekaniske sammenbrudd, eksponering / kontakt med vann eller brann, blant andre.
Vi som fagfolk på området, vi kan hjelpe deg uansett sak. Gjør en fullstendig evaluering av enheten for å finne ut hvilke metoder og verktøy som vil være det mest praktiske å gjenopprette dataene dine.
Vi kan forsikre deg om at gjenoppretting av data er en kompleks oppgave, og hvis du virkelig ønsker å hente ut informasjonen din, må du gå til oss.
Bare eksperter vet at programvare, teknikker og prosedyrer kan brukes trinn for trinn for å hente ut informasjon fra harddisken eller lagringsmediet. Datarekonstruksjonen er så skjør at med bare en liten feil vil full datagjenoppretting være på spill.
Hvis enheten din faller i gale hender, kan du miste alle filene dine. Det er heller ikke tilrådelig å prøve å innhente informasjonen på egne måter, siden et falskt trinn og du mister alt. Ikke stol på noen, gå uten å kaste bort tid til butikken vår, eller ta kontakt med oss ​​på telefonene, vi svarer på samtalen din og avklarer all tvil på kortest mulig tid.
Vi minner deg om at vår første diagnose er helt gratis, vi vil evaluere enheten din og gi deg råd, så du vet hva feilen er, og hvordan vi kan hjelpe deg med å gjenopprette filene dine.
Våre tekniske medarbeidere og spesialister er kontinuerlig opplært, for å være klar over de siste trendene og utviklingen innen data utvinning, over mer enn 10 år har vi hatt alle slags saker, og vi er stolte av å si at både vi og våre kunder , har vært veldig fornøyd med de imponerende resultatene.

I Kelatos Informática, vil du ikke bare finne den mest komplette eksperter og spesialiserte medarbeidere, du vil også sjekke at vi har de beste prisene, service og garanti i hele Madrid.
Vi er opptatt av å tilby deg de mest effektive og økonomiske løsningene innen datarekonstruksjon på harddisker av alle merker og modeller.
Finn oss på vår strategiske beliggenhet i Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (Nær metrostasjonen Philippine Islands), vi har enkel tilgang og gratis parkering, slik at du føler deg komfortabel med å besøke oss. Telefonen vår: 914 468 503 er tilgjengelig for å svare på samtalen og svare på spørsmål.
Kom nå! Vi venter på deg … Vær en av våre kunder og nyt en ekte teknisk Premium-tjeneste.

Llamanos
WhatsApp chat