Als we het hebben over definities, is gegevensherstel de methode waarmee we informatie (foto’s, video’s, documenten, enz.) Kunnen verkrijgen van een beschadigde opslageenheid en deze gegevens vervolgens kunnen doorgeven aan een functionele schijf.
Voor ons is gegevensherstel onze beste mogelijkheid, die we dag na dag blijven verbeteren om onze klanten een schoon, veilig en 100% gegarandeerd proces te bieden.
Er zijn veel aanpasbare technieken en procedures voor toegang tot en herstel van gegevens, niet alleen op de harde schijf, maar ook op andere soorten media, zoals: servers, USB-sticks, CD, DVD, digitale camera’s en nog veel meer.
Het hoofddoel van gegevensherstel is het extraheren van de informatie in elk digitaal opslagmedium dat om verschillende redenen geen toegang op een gemeenschappelijke manier mogelijk maakt en deze informatie overbrengen naar een ander medium, zodat de gebruiker kan blijven genieten van uw bestanden met totale normaliteit.
In Kelatos Informática hebben we meer dan 10 jaar de tijd om alle beschikbare technieken in de praktijk te brengen om u de beste oplossingen voor gegevensherstel te bieden, zodat u het hoogste percentage bevredigende resultaten in heel Madrid kunt garanderen.
We hebben gewerkt met de meest gecompliceerde gevallen in:

 • Intern herstel van de harde schijf.
 • Gegevensherstel externe harde schijf.
 • Database herstel.
 • Herstel van gecodeerde gegevens en nog veel meer.
  De informatie op een veilige manier verkrijgen en de tevredenheid van elk van onze klanten bereiken voor onze uitstekende service.

Heeft u hulp nodig bij het herstellen van uw gegevens?
Het verlies of het onvermogen om toegang te krijgen tot informatie wordt beoordeeld in twee soorten schade: logisch en fysiek. Wanneer de schade aan het opslagmedium logisch is, kunnen we zeggen dat het te wijten is aan interne fouten, hetzij in het bestandssysteem of door partities, corrupties, opmaak, verwijdering van verkeerde bestanden, enz. Aan de andere kant, als we het hebben over fysieke schade, bedoelen we structurele schade, zoals: vallen, elektrische schokken, mechanische storingen, blootstelling / contact met water of vuur, onder anderen.
Als professionals in het veld kunnen we u helpen, ongeacht uw geval. Een volledige evaluatie van de eenheid maken om te bepalen welke methoden en hulpmiddelen het meest geschikt zijn om uw gegevens te herstellen.
We kunnen u verzekeren dat gegevensherstel een complexe taak is en als u uw informatie echt wilt extraheren, moet u naar ons gaan.
Alleen experts weten dat software, technieken en procedures stap voor stap kunnen worden toegepast om informatie van uw harde schijf of opslagmedium te extraheren. Het gegevensherstel is zo fragiel dat, met slechts een kleine fout, het volledige gegevensherstel op het spel staat.
Als uw apparaat in verkeerde handen valt, kunt u al uw bestanden verliezen. Het is ook niet raadzaam om te proberen de informatie op uw eigen manier te verkrijgen, omdat een valse stap en u alles volledig zult verliezen. Vertrouw niemand, ga zonder tijd te verspillen naar onze winkel, of neem telefonisch contact met ons op, wij zullen uw oproep beantwoorden en al uw twijfels in de kortst mogelijke tijd oplossen.
We herinneren u eraan dat onze eerste diagnose volledig gratis is, we zullen uw apparaat evalueren en u adviseren, zodat u weet wat de fout is en hoe we u kunnen helpen uw bestanden te herstellen.
Onze technische medewerkers en specialisten zijn continu getraind om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van gegevensherstel. Al meer dan 10 jaar hebben we allerlei zaken gehad en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat zowel wij als onze klanten , zijn echt tevreden met de indrukwekkende resultaten.

Kijk uit voor de tekenen!
Doorgaans beginnen harde schijven kleine tekenen van een storing te vertonen, voordat ze een grotere storing genereren. Daarom moet u altijd op uw computer letten, bepaalde schade kan worden voorkomen door onmiddellijk naar de experts te gaan.
Enkele van de meest voorkomende fouten zijn:

 • Onvermogen om toegang te krijgen tot de harde schijf: Hoewel het lijkt alsof het apparaat werkt, staat het soms geen toegang tot informatie toe. Dat vereist een snel bezoek aan de technicus om de omvang van de storing te beoordelen en de problemen op te lossen.
 • Startmotorstoring: als u merkt dat de motor van uw unit blijkbaar zijn normale rotatie uitvoert, maar deze startpogingen niet werken, probeer de unit dan niet te openen! Breng het onmiddellijk naar onze technische dienst voor een uitdrukkelijke controle.
 • Prestatievermindering: als u merkt dat de prestaties van uw apparaat zijn afgenomen, kost het tijd om de programma’s te laden en duurt het lang om de bestanden te lezen, is het zeer waarschijnlijk dat uw harde schijf vroege tekenen van een storing vertoont. Vraag de experts om hulp voordat het te laat is, zodat u in de nabije toekomst een grotere storing kunt voorkomen.
 • Geluiden bij het opstarten van het apparaat: Als u bij het inschakelen van uw computer een pieptoon hoort die u eerder niet deed, moet u zeer alert zijn en zo snel mogelijk naar Kelatos Informática gaan. Wanneer een schijf geluid begint uit te zenden, is dit synoniem met een dreigende storing op de harde schijf. We wachten op u in onze winkel om u stap voor stap te begeleiden en dit probleem op te lossen.
 • Plotselinge storing van de harde schijf: hoewel er veel schijven zijn die tekenen van een mogelijke storing vertonen, doen anderen dat niet, waardoor de fout voor eens en altijd wordt veroorzaakt en de toegang tot uw computer wordt verhinderd. Als dit bij u gebeurt, wachten we op u in onze winkel, stellen we onze diagnose en vertellen we u gratis wat de oplossing voor uw probleem is.

In Kelatos Informática vindt u niet alleen het meest complete deskundige en gespecialiseerde personeel, u controleert ook of we de beste tarieven, service en garantie hebben in heel Madrid.
We zijn toegewijd om u de meest effectieve en economische oplossingen te bieden voor gegevensherstel op harde schijven van elk merk en model.
Lokaliseer ons op onze strategische locatie in de Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (vlakbij het metrostation Filippijnse eilanden), we hebben een gemakkelijke toegang en gratis parkeren, zodat u zich op ons gemak voelt. Onze telefoon: 914 468 503 is beschikbaar om uw oproep te beantwoorden en eventuele vragen te beantwoorden.
Kom nu! Wij wachten op u … Wees een van onze klanten en geniet van een echte Premium Technische Service.

Llamanos
WhatsApp chat