Hvis vi taler om definitioner, er datagendannelse den metode, der giver os mulighed for at hente information (fotos, videoer, dokumenter osv.) Fra en beskadiget lagringsenhed og derefter videregive disse data til en funktionel disk.
For os er datagendannelse vores bedste evne, som vi fortsætter med at forbedre dag efter dag, for at give vores kunder en ren, sikker og 100% garanteret proces.
Der er mange tilpasningsdygtige teknikker og procedurer til adgang til og gendannelse af data med succes, ikke kun på harddisken, men også på andre typer medier, såsom: Servere, USB-sticks, CD, DVD, digitale kameraer og mange flere.
Hovedmålet med gendannelse af data er at udtrække informationerne indeholdt i ethvert digitalt lagringsmedium, der af forskellige grunde ikke tillader adgang på en fælles måde og overføre disse oplysninger til et andet medium, så brugeren kan fortsætte med at nyde af dine filer med total normalitet.
I Kelatos Informática har vi mere end 10 år anvendt alle de tilgængelige teknikker til at tilbyde dig de bedste løsninger inden for gendannelse af data, hvilket sikrer dig den højeste procentdel af tilfredsstillende resultater i hele Madrid.
Vi har arbejdet med de mest komplicerede sager i:

 • Intern harddisk-gendannelse af data.
 • Gendannelse af ekstern harddisk.
 • Gendannelse af database.
 • Gendannelse af krypterede data og meget mere.
  At få informationen på en sikker måde og opnå tilfredshed fra hver enkelt af vores klienter for vores fremragende service.

Har du brug for hjælp til at gendanne dine data?
Tabet eller manglende evne til at få adgang til oplysninger vurderes i to typer skader: Logisk og fysisk. Når skaden på lagringsmediet er logisk, kan vi sige, at det skyldes interne fejl, enten i filsystemet eller af partitioner, korrupte, formatering, sletning af forkerte filer osv. På den anden side, når vi taler om fysiske skader, henviser vi til strukturelle skader, såsom: fald, elektriske stød, mekaniske nedbrud, eksponering / kontakt med vand eller ild, blandt andre.
Vi som fagfolk inden for området, vi kan hjælpe dig uanset din sag. Foretag en komplet evaluering af enheden for at bestemme, hvilke metoder og værktøjer der vil være mest praktisk at gendanne dine data.
Vi kan forsikre dig om, at gendannelse af data er en kompleks opgave, og hvis du virkelig ønsker at udtrække dine oplysninger med succes, skal du gå til os.
Kun eksperter ved, at software, teknikker og procedurer kan anvendes trin for trin for at udtrække oplysninger fra din harddisk eller dit opbevaringsmedium. Datagendannelsen er så skrøbelig, at med kun en lille fejl vil fuld datagendannelse stå på spil.
Hvis din enhed falder i de forkerte hænder, kan du miste alle dine filer. Det er heller ikke tilrådeligt at forsøge at få oplysningerne på dine egne midler, da et falskt trin og du mister alting helt. Stol ikke på nogen, gå uden at spilde tid til vores butik, eller kontakt os via vores telefoner, vi besvarer dit opkald og afklar alle dine tvivl på kortest mulig tid.
Vi minder dig om, at vores første diagnose er helt gratis, vi evaluerer din enhed og rådgiver dig, så du ved, hvad fejlen er, og hvordan vi kan hjælpe dig med at gendanne dine filer.
Vores tekniske personale og specialister er løbende uddannet til at være opmærksomme på de nyeste tendenser og udviklinger inden for datagendannelse. I mere end 10 år har vi haft alle slags sager, og vi er stolte af at sige, at både vi og vores kunder , har været virkelig tilfreds med de imponerende resultater.

Se efter skiltene!
Typisk begynder harddiske at vise små tegn på en funktionsfejl, før de genererer en større fiasko. Derfor skal du altid være opmærksom på din computer, visse skader kan forhindres ved at gå til eksperterne med det samme.
Nogle af de mest almindelige fejl er:

 • Manglende adgang til harddisken: Selvom det ser ud til, at enheden fungerer, tillader det undertiden ikke adgang til oplysninger. Hvilket kræver et hurtigt besøg hos teknikeren for at vurdere omfanget af fejlen og løse problemerne.
 • Startmotorfejl: Hvis du bemærker, at din enheds motor tilsyneladende udfører sin normale rotation, men disse startforsøg fungerer ikke, skal du ikke prøve at åbne enheden! Tag det straks til vores tekniske service for at udføre en ekspres check.
 • Forringelse af ydelsen: Hvis du bemærker, at enhedens ydelse er faldet, det tager tid at indlæse programmerne, og det tager lang tid at læse filerne, er det mest sandsynligt, at din harddisk viser tidlige tegn på en fejlfunktion. Inden det er for sent, skal du bede om hjælp fra eksperterne, så du vil undgå en større fiasko i den nærmeste fremtid.
 • Lyder, når du starter enheden: Hvis du tænder for en computer, som du ikke gjorde før, skal du være meget opmærksom og gå så hurtigt som muligt til Kelatos Informática. Når en disk begynder at udsende lyde, er det synonymt med en forestående fiasko på harddisken, vi venter på dig i vores butik for at guide dig trin for trin og løse dette problem i øjeblikket.
 • Pludselig harddiskfejl: Selvom der er mange diske, der viser tegn på en mulig fejl, gør andre ikke det, hvilket producerer fejlen en gang for alle og forhindrer adgang til din computer. Hvis dette sker med dig, venter vi på dig i vores butik, vi stiller vores diagnose, og vi fortæller dig, hvad løsningen på dit problem er uden omkostninger.

I Kelatos Informática finder du ikke kun det mest komplette ekspert og specialiserede personale, du vil også kontrollere, at vi har de bedste priser, service og garanti i hele Madrid.
Vi er forpligtet til at tilbyde dig de mest effektive og økonomiske løsninger inden for datagendannelse på harddiske af ethvert mærke og model.
Find os i vores strategiske placering i Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (I nærheden af ​​metrostationen Philippine Islands), vi har let adgang og gratis parkering, så du føler dig godt tilpas med at besøge os. Vores telefon: 914 468 503 er tilgængelig til at besvare dit opkald og besvare eventuelle spørgsmål.
Kom nu! Vi venter på dig … Vær en af ​​vores kunder og nyd en ægte teknisk premium-service.

Llamanos
WhatsApp chat