Ako govorimo o definicijama, oporavak podataka je metodologija koja nam omogućuje dobivanje podataka (fotografije, videozapisi, dokumenti itd.) S oštećene jedinice za pohranu, a zatim te podatke prosljeđujemo na funkcionalni disk.
Za nas je oporavak podataka naša najbolja sposobnost koju svakodnevno iz dana u dan usavršavamo kako bismo kupcima pružili čist, siguran i 100% zagarantiran postupak.
Postoje mnoge prilagodljive tehnike i postupci za uspješan pristup i povrat podataka ne samo na tvrdom disku, već i na drugim vrstama medija poput: poslužitelja, USB štapića, CD-a, DVD-a, digitalnih fotoaparata i mnogih drugih.
Glavni cilj oporavka podataka je izdvajanje informacija sadržanih na bilo kojem digitalnom mediju za pohranu koji, iz različitih razloga, ne dopušta pristup na uobičajen način, te prenošenje navedenih informacija na drugi medij, kako bi korisnik mogao nastaviti uživati vaših datoteka s potpunom normalnošću.
U tvrtki Kelatos Informática već više od 10 godina primjenjujemo sve raspoložive tehnike kako bismo vam ponudili najbolja rješenja za oporavak podataka osiguravajući vam najveći postotak zadovoljavajućih rezultata u cijelom Madridu.
Radili smo sa najkompliciranijim slučajevima u:

 • Oporavak podataka tvrdog diska.
 • Oporavak podataka na vanjskom tvrdom disku.
 • Oporavak baze podataka.
 • Oporavak šifriranih podataka i još mnogo toga.
  Dobivanje podataka na siguran način i postizanje zadovoljstva svih naših klijenata, zbog izvrsne usluge.

Trebate li pomoć u vraćanju podataka?
Gubitak ili nemogućnost pristupa informacijama procjenjuje se na dvije vrste štete: logičku i fizičku. Kada je oštećenje medija za pohranu logično možemo reći da je to zbog unutarnjih kvarova, bilo u datotečnom sustavu ili particijama, oštećenja, formatiranja, brisanja pogrešnih datoteka itd. S druge strane, kada govorimo o fizičkim oštećenjima, između ostalog mislimo na strukturna oštećenja, poput: pada, strujnih udara, mehaničkih kvarova, izloženosti / kontakta s vodom ili požarom.
Mi kao profesionalci na tom području, možemo vam pomoći bez obzira na vaš slučaj. Izvršite cjelovitu procjenu jedinice kako biste odredili koje će metode i alati biti najprikladniji za oporavak podataka.
Možemo vas uvjeriti da je oporavak podataka složen zadatak, a ako stvarno želite uspješno izdvojiti svoje podatke, morate krenuti k nama.
Samo stručnjaci znaju da se softver, tehnike i postupci mogu primjenjivati ​​korak po korak za vađenje informacija s tvrdog diska ili medija za pohranu. Oporavak podataka je toliko krhak da će se, uz samo malu grešku, uložiti cjelovit oporavak podataka.
Ako vaša jedinica padne u krive ruke, mogli biste izgubiti sve svoje datoteke. Također nije preporučljivo pokušati dobiti informacije vlastitim sredstvima, jer je to lažan korak i potpuno ćete izgubiti sve. Ne vjerujte nikome, idite bez gubljenja vremena u našu trgovinu ili nas kontaktirajte našim telefonima, mi ćemo odgovoriti na vaš poziv i razjasniti sve vaše nedoumice u najkraćem mogućem roku.
Podsjećamo da je naša prva dijagnoza potpuno besplatna, procijenit ćemo vašu jedinicu i savjetovati vas kako biste znali u čemu je krivica i kako vam možemo pomoći da oporavite datoteke.
Naše tehničko osoblje i stručnjaci kontinuirano se obučavaju, kako bi bili svjesni najnovijih trendova i kretanja u oporavku podataka, više od 10 godina imali smo sve vrste slučajeva i s ponosom možemo reći da i mi i naši klijenti , bili su stvarno zadovoljni impresivnim rezultatima.

Pazite na znakove!
Obično, tvrdi diskovi počinju pokazivati ​​male znakove kvara, prije nego što generiraju veći kvar. Zbog toga uvijek treba biti pažljiv na računalu, određena oštećenja mogu se spriječiti tako da odmah odete stručnjacima.
Neki od najčešćih kvarova su:

 • Nemogućnost pristupa tvrdom disku: Iako se može činiti da jedinica radi, ponekad ne dopušta pristup informacijama. Zbog čega je potreban brzi posjet tehničaru kako bi procijenio veličinu kvara i riješio probleme.
 • Kvar pokretača motora: ako primijetite da motor vaše jedinice očigledno radi normalno, ali ti pokušaji pokretanja ne djeluju, ne pokušavajte otvoriti jedinicu! Odmah ga odnesite u našu tehničku službu radi ekspresne provjere.
 • Pogoršanje performansi: Ako primijetite da su vam se performanse jedinice smanjile, potrebno je vrijeme za učitavanje programa i potrebno je dugo vremena za čitanje datoteka, najvjerojatnije je da vaš tvrdi disk pokaže rane znakove kvara. Prije nego što bude prekasno, zatražite pomoć stručnjaka, kako biste u skoroj budućnosti izbjegli veći neuspjeh.
 • Zvuči prilikom pokretanja jedinice: Ako kad uključite računalo, čujete zvučni signal koji niste ranije napravili, morate biti jako oprezni i krenuti što je prije moguće u Kelatos Informática. Kad disk počne emitirati zvukove, to je sinonim za nadolazeći kvar na tvrdom disku, čekamo vas u našoj trgovini koji će vas uputiti korak po korak i trenutno riješiti taj problem.
 • Iznenadni neuspjeh tvrdog diska: Iako postoji mnogo diskova koji pokazuju znakove mogućeg kvara, drugi to ne čine, što stvara grešku jednom zauvijek i onemogućuje pristup vašem računalu. Ako vam se to dogodi, čekamo vas u našoj trgovini, postavit ćemo dijagnozu i bez ikakvog smo razgovora reći kakvo je rješenje vašeg problema.

U Kelatos Informátici nećete naći samo najkompletnije stručno i specijalizirano osoblje, već ćete i provjeriti imamo li najbolje cijene, usluge i garancije u cijelom Madridu.
Zalažemo se ponuditi vam najučinkovitija i najekonomičnija rješenja u obnavljanju podataka na tvrdim diskovima bilo koje marke i modela.
Locirajte nas na našem strateškom mjestu u Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (U blizini stanice podzemne željeznice Filipinski otoci), imamo jednostavan pristup i besplatno parkiranje, tako da se osjećate ugodno kad nas posjetite. Naš telefon: 914 468 503 dostupan je za odgovor na vaš poziv i odgovor na sva pitanja.
Dođi sada! Čekamo vas … Budite još jedan od naših klijenata i uživajte u istinskoj Premium tehničkoj usluzi.

Call Now ButtonLlamanos
WhatsApp chat