Ako govorimo o definicijama, oporavak podataka je metodologija koja nam omogućava da iz oštećene skladišne ​​jedinice dobijemo informacije (fotografije, videozapise, dokumente itd.), A te podatke prosljeđujemo na funkcionalni disk.
Za nas je oporavak podataka naša najbolja sposobnost koju svakodnevno iz dana u dan usavršavamo kako bismo kupcima pružili čist, siguran i 100% zagarantovan proces.
Postoji mnogo prilagodljivih tehnika i postupaka za uspješan pristup i povrat podataka ne samo na tvrdom disku, već i na drugim vrstama medija poput: poslužitelja, USB štapića, CD-a, DVD-a, digitalnih fotoaparata i mnogih drugih.
Glavni cilj oporavka podataka je izdvajanje informacija sadržanih u bilo kojem digitalnom mediju za pohranu koji, iz različitih razloga, ne dopušta pristup na uobičajen način, te prenošenje navedenih informacija na drugi medij, tako da korisnik može nastaviti uživati vaših datoteka sa potpunom normalnošću.
U kompaniji Kelatos Informática već više od 10 godina primjenjujemo sve raspoložive tehnike kako bismo vam ponudili najbolja rješenja u oporavku podataka, osiguravajući vam najveći postotak zadovoljavajućih rezultata u cijelom Madridu.
Radili smo sa najkomplikovanijim slučajevima u:

 • Interni oporavak podataka tvrdog diska.
 • Oporavak podataka na vanjskom tvrdom disku.
 • Oporavak baze podataka.
 • Oporavak šifriranih podataka i još mnogo toga.
  Dobivanje informacija na siguran način i postizanje zadovoljstva svakog našeg klijenta, za našu izvrsnu uslugu.

Trebate li pomoć u vraćanju podataka?
Gubitak ili nemogućnost pristupa informacijama procjenjuje se na dvije vrste štete: logičku i fizičku. Kada je oštećenje medija za pohranu logično možemo reći da je zbog unutarnjih kvarova, bilo u datotečnom sustavu ili particijama, oštećenja, formatiranja, brisanja pogrešnih datoteka itd. S druge strane, kada govorimo o fizičkim oštećenjima, mislimo na strukturna oštećenja poput: pada, strujnih udara, mehaničkih kvarova, izloženosti / kontakta s vodom ili požarom, između ostalog.
Kao profesionalci u toj oblasti, možemo vam pomoći u svakom slučaju. Izrada cjelovite procjene jedinice, kako bi se utvrdilo koje će metode i alati biti najpovoljniji za oporavak podataka.
Možemo vas uvjeriti da je oporavak podataka složen zadatak, a ako stvarno želite uspješno izdvojiti svoje podatke, idite k nama.
Samo stručnjaci znaju da se softver, tehnike i postupci mogu primjenjivati ​​korak po korak za vađenje informacija s tvrdog diska ili medija za pohranu. Oporavak podataka je toliko krhak da će, uz samo malu grešku, doći do ugrožavanja potpunog oporavka podataka.
Ako vaša jedinica padne u pogrešne ruke, mogli biste izgubiti sve svoje datoteke. Također nije preporučljivo pokušavati informacije vlastitim sredstvima, jer je to lažan korak i potpuno ćete izgubiti sve. Ne vjerujte nikome, idite bez gubljenja vremena do naše trgovine ili nas kontaktirajte našim telefonima, mi ćemo odgovoriti na vaš poziv i razjasniti sve vaše sumnje u najkraćem mogućem roku.
Podsjećamo da je naša prva dijagnoza potpuno besplatna, procijenit ćemo vašu jedinicu i savjetovati vas kako biste znali u čemu je krivica i kako vam možemo pomoći da oporavite datoteke.
Naše tehničko osoblje i stručnjaci kontinuirano se obučavaju, kako bi bili svjesni najnovijih trendova i kretanja u oporavku podataka, više od 10 godina imali smo sve vrste slučajeva i sa ponosom možemo reći da i mi i naši klijenti , bili su zaista zadovoljni impresivnim rezultatima.

Pazite na znakove!
Obično, tvrdi diskovi počinju pokazivati ​​male znakove kvara, prije nego što generiraju veći kvar. Zbog toga uvijek treba biti pažljiv na računaru, određena oštećenja mogu se spriječiti ako odmah odete stručnjacima.
Neki od najčešćih kvarova su:

 • Nemogućnost pristupa tvrdom disku: Iako se može činiti da jedinica radi, ponekad ne dozvoljava pristup informacijama. Što zahtijeva brzu posjetu tehničaru kako bi procijenio veličinu kvara i riješio probleme.
 • Kvar startnog motora: Ako primijetite da motor vaše jedinice očigledno radi normalno, ali ti pokušaji pokretanja ne djeluju, ne pokušavajte otvoriti jedinicu! Odmah ga odnesite u našu tehničku službu radi ekspresne provere.
 • Pogoršanje performansi: Ako primijetite da su vam se performanse uređaja smanjile, potrebno je vrijeme za učitavanje programa i potrebno je dugo vremena za čitanje datoteka, najvjerovatnije je da na vašem tvrdom disku postoje rani znakovi kvara. Prije nego što bude kasno, zatražite pomoć stručnjaka, kako biste izbjegli veći neuspjeh u skoroj budućnosti.
 • Zvuči prilikom pokretanja uređaja: Ako kad uključite računar, čujete zvučni signal koji ranije niste radili, morate biti jako oprezni i krenuti što je prije moguće u Kelatos Informática. Kad disk počne emitirati zvukove, to je sinonim za nadolazeći kvar tvrdog diska, čekamo vas u našoj trgovini kako bismo vas vodili korak po korak i trenutno riješili ovaj problem.
 • Iznenadni neuspjeh tvrdog diska: Iako postoji mnogo diskova koji pokazuju znakove mogućeg kvara, drugi to ne čine, stvarajući grešku jednom zauvijek i onemogućujući pristup vašem računalu. Ako vam se to dogodi, čekamo vas u našoj trgovini, postavit ćemo dijagnozu i reći ćemo vam da rješenje vašeg problema nema cijenu.

U Kelatos Informátici nećete naći samo najkompletnije stručno i specijalizirano osoblje, već ćete i provjeriti imamo li najbolje cijene, usluge i garancije u cijelom Madridu.
Zalažemo se da vam ponudimo najefikasnija i najekonomičnija rješenja u obnavljanju podataka na hard diskovima bilo koje marke i modela.
Smjestite nas na našoj strateškoj lokaciji u Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (U blizini stanice podzemne željeznice Filipini), imamo jednostavan pristup i besplatno parkiranje, tako da se osjećate ugodno kad nas posjetite. Naš telefon: 914 468 503 dostupan je za odgovor na vaš poziv i odgovor na sva pitanja.
Dođi sada! Čekamo vas … Budite još jedan od naših klijenata i uživajte u istinskoj Premium tehničkoj usluzi.

Llamanos
WhatsApp chat