Si parlem de definicions, la recuperació de dades és la metodologia que ens permet obtenir la informació (fotos, vídeos, documents, etc.) d’una unitat d’emmagatzematge danyada, per després passar aquestes dades a un disc funcional.
Per a nosaltres la recuperació de dades és la nostra millor habilitat, la qual seguim perfeccionant dia rere dia, per oferir als nostres clients un procés net, segur i 100% garantit.
Hi ha múltiples tècniques i procediments adaptables per accedir i recuperar les dades amb èxit, no només en disc dur, també en altres tipus de mitjans com: Servidors, memòries USB, CD, DVD, càmeres digitals i molts més.
El principal objectiu en la recuperació de dades, és extreure la informació continguda en qualsevol mitjà d’emmagatzematge digital que, per diverses causes, no fan possible l’accés de forma comuna, i transferir aquesta informació a un altre mitjà, perquè l’usuari pugui seguir gaudint dels seus arxius amb total normalitat.
En Kelatos Informàtica tenim més de 10 anys posant en pràctica totes les tècniques disponibles, per oferir-te les millors solucions en recuperació de dades, assegurant el més alt percentatge de resultats satisfactoris de tota Madrid.
Hem treballat amb els més complicats casos en:

 • Recuperació de dades de disc dur intern.
 • Recuperació de dades de Disc Dur Extern.
 • Recuperació de base de dades.
 • Recuperació de dades encriptades i molt més.
  Obtenint la informació de forma segura, i aconseguint la satisfacció de cadascun dels nostres clients, pel nostre excel·lent servei.

Necessites ajuda per recuperar les teves dades?
La pèrdua o la impossibilitat d’accés a la informació, s’avalua en dos tipus de danys: Lògics i Físics. Quan el mal a l’mitjà d’emmagatzematge és lògic podem dir que es deu a falles internes, ja sigui, en el sistema d’arxius o per particions, corrupcions, formatacions, eliminació d’arxius equivocats, etc. D’altra banda, quan parlem de danys físics, estem referint-nos a un dany estructural com, per exemple: Caigudes, xocs elèctrics, avaries mecàniques, exposició / contacte amb aigua o foc, entre d’altres.
Nosaltres com a professionals en la matèria, podrem ajudar-te sigui quin sigui el teu cas. Fent una completa avaluació de la unitat, per determinar que mètodes i eines seran les més convenients per recuperar les teves dades.
Et podem assegurar que la recuperació de dades és una tasca complexa, i si en veritat vols extreure la teva informació de forma reeixida has d’acudir a nosaltres.
Només els experts sabem que programaris, tècniques i procediments podem aplicar pas per pas per, extreure la informació del teu disc dur o mitjà d’emmagatzematge. La recuperació de dades és tan fràgil que, amb tan sols cometre un petit error, es posarà en joc la recuperació completa de les dades.
Si el teu unitat cau a les mans equivocades, podries perdre tots els teus arxius. Tampoc és aconsellable intentar obtenir la informació pels teus propis mitjans, ja que un pas en fals i perdràs completament tot. No et fiïs de qualsevol, dirigeix-te sense perdre temps a la nostra botiga, o contacta’ns pels nostres telèfons, atendrem la teva trucada i aclarirem tots els teus dubtes en el menor temps possible.
Et recordem que el nostre primer diagnòstic és totalment gratuït, avaluarem el teu unitat i t’assessorarem perquè sàpigues quina és la falla i com podrem ajudar-te a recuperar els teus arxius.
Els nostres personal tècnic i especialistes es capaciten contínuament, per estar a la diana de les ultimes tendències i novetats en la recuperació de dades, al llarg de més de 10 anys hem tingut tot tipus de casos i ens enorgulleix dir que tant nosaltres, com els nostres clients , han quedat realment satisfets amb els impressionants resultats.

Està atent als senyals!
En general, els discos durs comencen a mostrar petits signes d’un mal funcionament, abans de generar una falla més gran. Per això sempre has d’estar atent al teu ordinador, certs danys poden prevenir acudint als experts immediatament.
Algunes de les falles més comuns són:

 • Incapacitat per accedir a el disc dur: Tot i que pot semblar que la unitat està funcionant, de vegades no permet l’accés a la informació. La qual cosa requereix una ràpida visita a l’tècnic per avaluar la magnitud de la falla i solucionar els problemes.
 • Fallada en el motor d’arrencada: Si notes que el motor de la teva unitat aparentment realitza la seva rotació normal, però aquests intents d’arrencada no funcionen No intentis obrir la unitat! porta-la immediatament al nostre servei tècnic per fer-li una revisió exprés.
 • Deteriorament en el desenvolupament: Si observes que el rendiment de la teva unitat ha disminuït, triguen a carregar-se els programes, i dura molt de temps per llegir els arxius, el més probables és que el teu disc dur estigui mostrant senyals primerenques d’un mal funcionament. Abans que sigui massa tard, sol·licita ajuda dels experts, així evitaràs una falla més gran en un futur proper.
 • Sons a l’arrencar la unitat: Si a l’encendre el teu ordinador, escoltes un xiulet que abans no feia, has d’estar molt alerta i dirigir-te com més aviat millor a Kelatos Informàtica. Quan un disc comença a emetre sons és sinònim d’una falla imminent en el disc dur, t’esperem a la nostra botiga per guiar-te pas a pas i solucionar aquest problema a l’hora.
 • Falla sobtada en el disc dur: Encara que existeixen molts discos que presenten senyals d’una possible falla, altres no, produint l’error d’una vegada per totes i evitant l’accés al teu ordinador. Si això et passa t’esperem a la nostra botiga, farem el nostre diagnòstic i t’indicarem quina és la solució al teu problema sense cap cost.

En Kelatos Informàtica, no només trobaràs el més complet personal expert i especialitzat, també comprovaràs que comptem amb les millors tarifes, atenció i garantia de tota Madrid.
Estem compromesos en oferir-te les més efectives i econòmiques solucions a la recuperació de dades en discs durs de qualsevol marca i model.
Ubícanos a la nostra estratègica ubicació al barri de Chamberí, Carrer de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (prop de l’estació de metro Illes Filipines), tenim facilitat d’accés i aparcament gratuït, perquè et sentis còmode a l’visitar-nos. El nostre telèfon: 914.468.503 està disponible per atendre la teva trucada i respondre qualsevol dubte.
Vine ja! Et estem esperant … Es un més dels nostres clients i gaudeix d’un veritable Servei Tècnic Premium.

Call Now ButtonLlamanos
WhatsApp chat