Dacă vorbim despre definiții, recuperarea datelor este metodologia care ne permite să obținem informații (fotografii, videoclipuri, documente etc.) de la o unitate de stocare deteriorată și apoi să trecem aceste date pe un disc funcțional.
Pentru noi, recuperarea datelor este cea mai bună abilitate a noastră, pe care continuăm să o îmbunătățim zi de zi, pentru a oferi clienților noștri un proces curat, sigur și garantat 100%.
Există multe tehnici și proceduri adaptabile pentru accesarea și recuperarea cu succes a datelor, nu numai pe hard disk, dar și pe alte tipuri de suporturi, cum ar fi: servere, stick-uri USB, CD, DVD, camere digitale și multe altele.
Obiectivul principal în recuperarea datelor este extragerea informațiilor conținute în orice suport de stocare digital care, din diverse motive, nu permite accesul într-un mod comun și transferul informațiilor către un alt mediu, astfel încât utilizatorul să poată continua să se bucure din fișierele dvs. cu normalitate totală.
În Kelatos Informática avem mai mult de 10 ani punând în practică toate tehnicile disponibile, pentru a vă oferi cele mai bune soluții în recuperarea datelor, asigurându-vă cel mai mare procent de rezultate satisfăcătoare din toată Madridul.
Am lucrat cu cele mai complicate cazuri în:

 • Recuperare internă de date de pe hard disk.
 • Recuperare externă de date de pe hard disk.
 • Recuperarea bazei de date.
 • Recuperarea datelor criptate și multe altele.
  Obținerea informațiilor într-un mod sigur și obținerea satisfacției fiecăruia dintre clienții noștri, pentru serviciul nostru excelent.

Aveți nevoie de ajutor pentru recuperarea datelor dvs.?
Pierderea sau incapacitatea de acces la informații este evaluată în două tipuri de daune: Logică și Fizică. Când deteriorarea suportului de stocare este logică, putem spune că se datorează eșecurilor interne, fie în sistemul de fișiere, fie prin partiții, corupții, formatare, ștergerea fișierelor greșite etc. Pe de altă parte, când vorbim despre daune fizice, ne referim la daune structurale, cum ar fi: căderi, șocuri electrice, defecțiuni mecanice, expunere / contact cu apă sau foc, printre altele.
Noi, ca profesioniști în domeniu, vă putem ajuta indiferent de caz. Efectuând o evaluare completă a unității, pentru a determina ce metode și instrumente vor fi cele mai convenabile pentru a recupera datele.
Vă putem asigura că recuperarea datelor este o sarcină complexă și, dacă doriți cu adevărat să extrageți informațiile cu succes, trebuie să mergeți la noi.
Doar experții știu că software-ul, tehnicile și procedurile pot fi aplicate pas cu pas pentru a extrage informații de pe hard disk sau suportul de stocare. Recuperarea datelor este atât de fragilă încât, cu o mică greșeală, va fi în joc recuperarea completă a datelor.
Dacă unitatea dvs. cade în mâinile greșite, ați putea pierde toate fișierele. De asemenea, nu este recomandabil să încercați să obțineți informațiile prin mijloace proprii, deoarece un pas fals și veți pierde complet totul. Nu aveți încredere în nimeni, mergeți fără să pierdeți timp în magazinul nostru sau nu ne contactați prin intermediul telefoanelor noastre, vă vom răspunde la apel și vă vom clarifica toate îndoielile în cel mai scurt timp posibil.
Vă reamintim că primul nostru diagnostic este complet gratuit, vă vom evalua unitatea și vă vom sfătui, astfel încât să știți care este greșeala și cum vă putem ajuta să vă recuperați fișierele.
Personalul nostru tehnic și specialiștii sunt instruiți în permanență, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe și evoluții în recuperarea datelor, peste 10 ani am avut tot felul de cazuri și suntem mândri să spunem că atât noi, cât și clienții noștri , au fost într-adevăr mulțumiți de rezultatele impresionante.

Atenție la semne!
De obicei, hard disk-urile încep să prezinte semne mici ale unei defecțiuni, înainte de a genera o defecțiune mai mare. De aceea, ar trebui să fii mereu atent la computerul tău, anumite pagube pot fi prevenite accesând imediat experții.
Unele dintre cele mai frecvente eșecuri sunt:

 • Incapacitatea de a accesa hard disk-ul: deși poate părea că unitatea funcționează, uneori nu permite accesul la informații. Ceea ce necesită o vizită promptă a tehnicianului pentru a evalua amploarea defecțiunii și pentru a rezolva problemele.
 • Defecțiune a motorului de pornire: Dacă observați că motorul unității dvs. își realizează, aparent, rotația normală, dar aceste încercări de pornire nu funcționează, nu încercați să deschideți unitatea! Du-l imediat la serviciul nostru tehnic pentru a efectua o verificare expresă.
 • Deteriorarea performanței: dacă observați că performanțele unității dvs. au scăzut, este nevoie de timp pentru a încărca programele și este nevoie de mult timp pentru a citi fișierele, este foarte probabil ca hard disk-ul dvs. să prezinte semne precoce ale unei defecțiuni. Înainte de a fi prea târziu, solicitați ajutor experților, astfel încât să evitați un eșec mai mare în viitorul apropiat.
 • Sună la pornirea unității: Dacă când porniți computerul, auziți un semnal sonor pe care nu l-ați făcut până acum, trebuie să fiți foarte atenți și să mergeți cât mai curând posibil la Kelatos Informática. Când un disc începe să emită sunete, este sinonim cu un iminent eșec al hard disk-ului, vă așteptăm în magazinul nostru pentru a vă ghida pas cu pas și a rezolva această problemă în acest moment.
 • Eșec brusc pe hard disk: Deși există multe discuri care prezintă semne ale unei eventuale defecțiuni, altele nu, produc erori o dată pentru totdeauna și împiedică accesul la computer. Dacă vi se întâmplă acest lucru vă așteptăm în magazinul nostru, vă vom pune diagnosticul și vă vom spune care este soluția problemei dvs. fără costuri.

În Kelatos Informática, nu veți găsi doar cel mai complet personal specializat și specializat, ci veți verifica, de asemenea, că avem cele mai bune tarife, servicii și garanții din toată Madrid.
Ne-am angajat să vă oferim cele mai eficiente și mai eficiente soluții economice în recuperarea datelor pe hard disk-uri de orice marcă și model.
Localizați-ne în locația noastră strategică în Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (în apropierea stației de metrou Insulele Filipine), avem acces ușor și parcare gratuită, așa că vă simțiți confortabil vizitați-ne. Telefonul nostru: 914 468 503 este disponibil pentru a răspunde la apelul dvs. și a răspunde la orice întrebare.
Vino acum! Te așteptăm … Fii încă unul dintre clienții noștri și bucură-te de un adevărat Serviciu Tehnic Premium.

Llamanos
WhatsApp chat