Nëse flasim për përkufizime, rikuperimi i të dhënave është metodologjia që na lejon të marrim informacione (foto, video, dokumente, etj.) Nga një njësi ruajtëse e dëmtuar, dhe pastaj t’i kalojmë këto të dhëna në një disk funksional.
Për ne, rikuperimi i të dhënave është aftësia jonë më e mirë, të cilën ne vazhdojmë të përmirësojmë dita ditës, për t’u siguruar klientëve tanë një proces të pastër, të sigurt dhe 100% të garantuar.
Ekzistojnë shumë teknika dhe procedura të adaptueshme për të hyrë dhe rikuperuar të dhënat me sukses, jo vetëm në hard disk, por edhe në lloje të tjera të mediave siç janë: Serverët, shkopinjtë USB, CD, DVD, kamerat digjitale dhe shumë më tepër.
Objektivi kryesor në rimëkëmbjen e të dhënave është nxjerrja e informacionit që përmbahet në çdo medium të ruajtjes dixhitale që, për arsye të ndryshme, nuk lejon qasjen e përbashkët, dhe transferimin e këtij informacioni në një medium tjetër, në mënyrë që përdoruesi të mund të vazhdojë të shijojë të skedarëve tuaj me normalitet të plotë.
Në Kelatos Informática kemi më shumë se 10 vjet në praktikë të të gjitha teknikave në dispozicion, për t’ju ofruar zgjidhjet më të mira në rimëkëmbjen e të dhënave, duke ju siguruar përqindjen më të lartë të rezultateve të kënaqshme në të gjithë Madridin.
Ne kemi punuar me rastet më të ndërlikuara në:

 • Rimëkëmbja e të dhënave të brendshme të diskut të vështirë.
 • Rimëkëmbja e të dhënave të jashtme të diskut të vështirë.
 • Rimëkëmbja e bazës së të dhënave.
 • Rimëkëmbja e të dhënave të koduara dhe shumë më tepër.
  Marrja e informacionit në një mënyrë të sigurt, dhe arritja e kënaqësisë së secilit prej klientëve tanë, për shërbimin tonë të shkëlqyer.

Keni nevojë për ndihmë për rikuperimin e të dhënave tuaja?
Humbja ose pamundësia për të hyrë në informacion vlerësohet në dy lloje të dëmtimeve: Logjike dhe Fizike. Kur dëmtimi i mediumit të ruajtjes është logjik mund të themi se është për shkak të dështimeve të brendshme, qoftë në sistemin e skedarëve, qoftë nga ndarje, korruptime, formatim, fshirje të skedarëve të gabuar, etj. Nga ana tjetër, kur flasim për dëmtime fizike, ne mes tjerash po i referohemi dëmtimeve strukturore si: Reshjet, goditjet elektrike, prishjet mekanike, ekspozimi / kontakti me ujë ose zjarr.
Ne si profesionistë të fushës, ne mund t’ju ndihmojmë pavarësisht nga rasti juaj. Bërja e një vlerësimi të plotë të njësisë, për të përcaktuar se cilat metoda dhe mjete do të jenë më të përshtatshmet për të rikuperuar të dhënat tuaja.
Ne mund t’ju sigurojmë se rimëkëmbja e të dhënave është një detyrë komplekse, dhe nëse vërtet doni të nxirrni informacionin tuaj me sukses, duhet të shkoni te ne.
Vetëm ekspertët e dinë që softuerët, teknikat dhe procedurat mund të aplikohen hap pas hapi për të nxjerrë informacione nga hard drive tuaj ose mediumi i ruajtjes. Riparimi i të dhënave është aq i brishtë sa që, me vetëm një gabim të vogël, rikuperimi i plotë i të dhënave do të jetë në diskutim.
Nëse njësia juaj bie në duar të gabuara, mund të humbni të gjitha skedarët tuaj. Gjithashtu nuk këshillohet të përpiqeni të merrni informacionet me mjetet tuaja, pasi një hap i rremë dhe do të humbni plotësisht gjithçka. Mos i besoni askujt, shkoni pa humbur kohë në dyqanin tonë, ose na kontaktoni me telefonat tanë, ne do t’ju përgjigjemi thirrjes tuaj dhe do t’i sqarojmë të gjitha dyshimet tuaja në kohën më të shkurtër të mundshme.
Ju kujtojmë që diagnoza jonë e parë është plotësisht falas, ne do të vlerësojmë njësinë tuaj dhe ju këshillojmë që të dini se cili është faji dhe si mund t’ju ndihmojmë të rimarrni skedarët tuaj.
Stafi ynë teknik dhe specialistët janë të trajnuar vazhdimisht, të jenë të vetëdijshëm për tendencat dhe zhvillimet më të fundit në rimëkëmbjen e të dhënave, për më shumë se 10 vjet kemi pasur të gjitha llojet e rasteve dhe jemi krenar të themi se ne dhe klientët tanë , kanë qenë vërtet të kënaqur me rezultatet mbresëlënëse.

Watch për shenjat!
Në mënyrë tipike, disqet e vështirë fillojnë të tregojnë shenja të vogla të një mosfunksionimi, përpara se të gjenerojnë një dështim më të madh. Kjo është arsyeja pse ju gjithmonë duhet të jeni të vëmendshëm ndaj kompjuterit tuaj, dëme të caktuara mund të parandalohen duke shkuar menjëherë tek ekspertët.
Disa nga dështimet më të zakonshme janë:

 • Pamundësia për të hyrë në hard disk: Megjithëse mund të duket se njësia po punon, nganjëherë nuk lejon qasje në informacion. E cila kërkon një vizitë të shpejtë te tekniku për të vlerësuar madhësinë e dështimit dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Dështimi i motorrit fillestar: Nëse vëreni që motori i njësisë tuaj si duket kryen rotacionin e tij normal, por këto përpjekje fillestare nuk funksionojnë, mos u përpiqni të hapni njësinë! Shkojeni menjëherë në shërbimin tonë teknik për të bërë një kontroll të shprehur.
 • Përkeqësimi i performancës: Nëse vëreni që performanca e njësisë tuaj është ulur, ju duhet kohë për të ngarkuar programet, dhe ju duhet një kohë e gjatë për të lexuar skedarët, ka shumë të ngjarë që hard drive juaj të tregojë shenja të hershme të një mosfunksionimi. Para se të jetë vonë, kërkoni ndihmë nga ekspertët, në mënyrë që të shmangni një dështim më të madh në të ardhmen e afërt.
 • Tinguj kur filloni njësinë: Nëse kur ndizni kompjuterin tuaj, dëgjoni një tingull që nuk e keni bërë më parë, duhet të jeni shumë vigjilent dhe të shkoni sa më shpejt të jetë e mundur në Kelatos Informática. Kur një disk fillon të lëshojë tinguj, është sinonim i një dështimi të afërt të diskut, ne jemi duke pritur për ju në dyqanin tonë për t’ju udhëhequr hap pas hapi dhe për të zgjidhur këtë problem për momentin.
 • Dështim i papritur i diskut të diskut: Megjithëse ka shumë disqe që tregojnë shenja të një dështimi të mundshëm, të tjerët nuk e bëjnë këtë, duke prodhuar njëherë e mirë gabimin dhe duke parandaluar hyrjen në kompjuterin tuaj. Nëse kjo ju ndodh që ju presim në dyqanin tonë, do të bëjmë diagnozën tonë dhe do t’ju tregojmë se cila zgjidhje për problemin tuaj është pa kosto.

Në Kelatos Informática, ju jo vetëm që do të gjeni personelin më të plotë të ekspertëve dhe të specializuar, gjithashtu do të kontrolloni që kemi tarifat, shërbimin dhe garancitë më të mira në të gjithë Madridin.
Ne jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë zgjidhjet më efektive dhe ekonomike në rimëkëmbjen e të dhënave në disqet e çdo marke dhe modeli.
Gjeni ne në vendndodhjen tonë strategjike në Barrio de Chamberí, Calle de Joaquín María López, 26, 28015 Madrid (Pranë stacionit të metrosë të Ishujve Filipine), kemi qasje të lehtë dhe parkim falas, në mënyrë që të ndiheni të qetë duke na vizituar. Telefoni ynë: 914 468 503 është në dispozicion për t’iu përgjigjur thirrjes suaj dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve.
Ejani tani! Ne jemi në pritje të juve … Jini një nga klientët tanë dhe shijoni një shërbim të vërtetë teknik Premium.

Llamanos
WhatsApp chat